Міськрада Дніпра вирішила витратити ще 145 мільйонів гривень в Успенську площу

Вартість реконструкції площі Успенської у Дніпрі сягне майже пів мільярда гривень. Міськрада вирішила витратити ще понад 145 мільйонів до тих 317, які вже витратили на реконструкцію за попередні декілька років.

24 жовтня департамент капітального будівництва Дніпровської міськради опублікував у Prozorro черговий тендер на багатостраждальну реконструкцію площі Успенської, яка триває вже третій рік. Чиновники виділили новий транш до тих 317 мільйонів, які планували витратити на весь обʼєм робіт. Цього разу підрядник отримає додаткові 144 541 163 гривень з міського бюджету.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Протягом жовтня, листопада та грудня 2023 Дніпровська міськрада планує перерахувати підрядникам 102 мільйони 200 тисяч гривень. А на увесь 2024 рік заклали залишок – трохи більше 42,3млн.

Судячи з інформації на Prozorro, є вже звернення від містян до Держаудитслужби стосовно порушення законодавства в частині неправомірного обрання та застосування процедури закупівлі та порушення законодавства у сфері закупівель. Відповідь від державних аудиторів очікується.

Окрім того, 16 та 24 жовтня були опубліковані ще два тендери: роботи по розробці проектно-вишукувальної документації по об’єкту: «Реконструкція зовнішнього освітлення площі Успенської у м. Дніпрі» та проведення авторського нагляду по об’єкту «Реконструкція площі Успенської у м. Дніпрі». Їхня загальна становить більше 685 тисяч гривень, повідомляє d1.ua.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!