На Дніпропетровщині шукали психічно неврівноваженого підлітка

Днями у місті Покров хлопець-інвалід пішов з дому прогулятись й не повернувся. Тітка забила на сполох. Вона звернулась до Покровського відділення поліції, адже є опікуном хлопця. Батько і мати неповнолітнього позбавлені батьківських прав.

На пошуки дитини по тривозі піднявся весь особовий склад відділення поліції. Поліцейські відпрацювали громадський транспорт, автостанції, залізничні вокзали, підвали, розіслали орієнтування по органам поліції в регіоні. Ситуація ускладнювалась тим, що хлопець – інвалід, має психічне захворювання, тому передбачити його поведінку було теж складно. До того ж погода була холодна, особливо вночі, і дитина могла запросто десь замерзнути, повідомляють у прес-службі поліції.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На телефон чергової частини та від інтернет-користувачів надходило безліч інформації. Хтось нібито бачив хлопця, схожого на розшукуваного, вказувались різні населені пункти, куди він, ймовірно, міг поїхати. Були навіть повідомлення про викрадення хлопця. Вся отримана інформація була перевірена на 100 %. Проведені заходи дали результат – вже о 15-ій годині наступного дня поліцейські затримали юнака на вокзалі у Кривому Розі. За його словами він втік, бо хотів помандрувати.

Встановлено, що будь-яких протиправних дій щодо нього не вчинялось. Поліцейські привезли “мандрівника” в Покров та повернули опікунам.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь