На Дніпропетровщині у водія BMW знайшли зброю

Днями працівники поліції під час несення служби на блокпосту селища Андронівка зупинили для перевірки автомобіль «BMW 535». За кермом іномарки перебував 30-річний уродженець Миколаєва. Окрім керманича в салоні авто знаходився 32-річний пасажир, мешканець цього ж міста.

Як повідомляють у Відділі управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, під час перевірки документів поліцейські помітили хвилювання пасажира, тож ініціювали додатковий поверхневий огляд салону та особистих речей. Невдовзі правоохоронцям стала зрозуміла така поведінка чоловіка – в його сумці було виявлено пістолет «Stalker М-906», а в багажному відсіку автівки гранату Ф-1 та набої калібру 9 мм.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Для з’ясування всіх обставин події водія та пасажира доставлено до Межівського відділення поліції. З якою метою чоловіки зберігали та перевозили виявлене з’ясує слідство.
За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь