На Дніпропетровщині викрито підпільний цех з переробки металобрухту (фото)

У Кривому Розі група осіб незаконно переробляла брухт кольорових металів у печах кустарного виробництва без дотримання вимог чинного законодавства, внаслідок чого в атмосферне повітря надходили викиди забруднюючих речовин та продуктів горіння паливно-мастильних матеріалів. Крім того, відходи виробництва скидалися у ґрунт, чим допущено забруднення земельної ділянки.

підпільний цех з переробки металобрухту_Кривий Ріг

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

В ході обшуку правоохоронними органами виявлено будівлю, в якій знаходились дві промислові печі для металургійного виробництва, форми та панелі для відливу готової продукції, великі насипи промислових деталей, труб, банок для подальшої переплавки, а також насипи готових злитків та брикетів.

підпільний цех з переробки металобрухту_Кривий Ріг

Наразі проводяться слідчі дії, направлені на встановлення осіб, причетних до злочину, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

підпільний цех з переробки металобрухту_Кривий Ріг

За процесуального керівництва Криворізької східної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом забруднення навколишнього атмосферного повітря на території міста Кривого Рогу (ч. 1 ст. 241 КК України).

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!