На Дніпропетровщині затримали п’яного мінера (Фото)

У м. Кам’янське Дніпропетровської області поліцейські встановили особу мінера торгівельного центру. Повідомлення про замінування надійшло до поліції 4 вересня близько 16:40.  На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Кам’янського відділу поліції та працівники інших служб. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

З торгівельного центру евакуювали відвідувачів та персонал закладу. Було обстежено будівлю та прилеглу територію. В ході обслідування вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Поліцейські  вжили заходів для виявлення особи, яка залишила неправдиве повідомлення про замінування.  В результаті було затримано чоловіка, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння повідомив про мінування торгівельного центру.  Ним виявився 26-річний місцевий житель. Мобільний телефон, з якого телефонував лжемінер – вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Чоловіку загрожує від 2-х до 6 років позбавлення волі.