На Дніпропетровщині життя людини оцінили у 150 гривень (Фото)

Як з’ясували співробітники Південного відділення поліції, чоловік повертався пізно додому. Дорога проходила повз залізничний вокзал у Кам’янському Дніпропетровської області. Його запримітили троє приїжджих чоловіків, які вирішили пограбувати його, а потім вбити, щоб жертва не змогла їх упізнати. Чоловіка позбавили життя усього за 150 гривень, які стали здобиччю нападників.

55

Близько 8:00 наступного дня до поліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що в районі залізничного вокзалу він виявив тіло чоловіка з розбитою головою, зазначають у  прес-службі поліції.

Протягом 12 годин співробітники Південного відділення поліції затримали зловмисників. Як з’ясувалося, всі вони не місцеві жителі.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Слідчим відділом Південного ВП за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні даних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.