На Дніпропетровщині один з заводів призупиняє виробництво

На Дніпропетровщині АТ «Нікопольський завод феросплавів» призупиняє виробництво феросплавної продукції.  Причина – постійні російські обстріли. Про це повідомили на сайті АТ.

«Нікополь знаходиться в п’яти кілометрах від окупованого Енергодару, через що кожного дня потерпає від постійних обстрілів ворожої артилерії. Цілями російських агресорів стають підприємства критичної, енергетичної  та промислової інфраструктури. В тому числі Нікопольський феросплавний завод, який на сьогодні є одним з небагатьох промислових підприємств металургійної промисловості, яке намагається підтримувати ритмічний режим роботи в цих несприятливих умовах, зберігаючи робочі місця та відрахування в бюджети різних рівнів. Але через непрогнозовані дії окупантів в АТ НЗФ можливі перебої із забезпеченням енергоресурсів – електроенергією та водою», – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Також зазначається, що задля збереження пічних агрегатів, адміністрацією АТ НЗФ прийнято рішення про тимчасове призупинення виробництва феросплавної продукції. Тим часом на підприємстві продовжать виконувати будівельні та ремонті роботи, пов’язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які неодноразово були пошкоджені через обстріли. За кожним працівником, який не буде задіяний у вищевказаних видах робіт, зберігатимуться виплати.

Після усунення загрози обстрілів енергосистеми України, АТ НЗФ готовий продовжити сталу роботу.

Також в НЗФ запевнили: товарна продукція є в наявності на складах, у разі потреби українські виробники будуть забезпечені феросплавами.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!