На фестивалі в “українській Венеції” встановили рекорд України (Фото)
П’ять рекордних тонн рибної юшки, майстер-класи від шеф-кухарів та найяскравіші бессарабські мотиви. Так можна коротко описати атмосферу фестивалю «Дунайські гостини», який вібдувся у місті Вилкове на Одещині. Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.
На фестиваль у Вилкове завітали понад дві тисячі відвідувачів — люди проводили дозвілля, куштуючи жаб’ячі лапки, мамалигу, десерти з полуниці, сирні делікатеси та інші страви.
“Кулінарне досягнення “Дунайських гостин” внесли до національного реєстру. Усі охочі змогли безкоштовно скуштувати рибну юшку, приготовану за традиційним липованським рецептом”, – йдеться в публікації.
Окрім того, гості фестивалю скористалися нагодою пройти кулінарні майстер-класи від відомих шеф-кухарів, а також прослухати лекції від food-блогерів, рестораторів та краєзнавців. Для дітей провели окремий урок з приготування гаспачо з полуниці.
Наприкінці фестивального дня на відвідувачів чекав виступ Національного одеського філармонічного оркестру з європейською програмою “Hits Of The World”.




