На підприємців правого берега Дніпра чекають нововведення

15 червня 2018 року, фахівцями ДПІ Центральному районі м.Дніпра за участі податкових інспекцій  м. Дніпра проведено кущовий семінар для платників – юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців “правого берега” міста Дніпра.

На початку заходу  увагу платників податків звернули на зміну  з 02 липня 2018 року реквізитів бюджетних рахунків для сплати податків і зборів , та проінформували, що рахунки місцевих та державних бюджетів для платників знаходяться на субсайті «Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області» за посиланням: http://dp.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/http://dp.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/340492.html

В ході семінару податківці довели до платників податків основні зміни і новації податкового законодавства 2018 року.

Звернули увагу платників на зміни, які стосуються адміністрування податку на додану вартість, реєстрацію податкових накладних, виправлення помилок при їх заповненню та зупинення реєстрації, послідовності дій платника ПДВ у разі блокування податкових накладних, а також про зміни які відбулись в податковій декларації з ПДВ.

Також, під час заходу мова йшла про плату за землю, легалізацію трудових відносин роботодавців з найманими працівниками, а також про пріоритетність добровільної сплати податків в бюджет та єдиного соціального внеску.

Нагадали учасникам заходу, про особливості заповнення декларації на податкову знижку та про перелік витрат, дозволених для включення з метою отримання знижки.

Усі бажаючі отримали друковану продукцію та мали змогу поставити запитання та отримати на них відповіді.