На якій олії безпечно смажити: відповідь дієтолога

Дієтологи ж запевняють, що якщо ви намагаєтесь харчуватись правильно, то про смажену їжу взагалі варто забути. Давно відомо, що смажити на соняшниковій олії не можна, адже при нагріванні вона перетворюється на канцерогени – токсичні речовини, які отруюють наш організм. Розповідає Канал 24.

Майже не утворює різних шкідливих речовин при нагріванні сало. Однак з ним треба бути обережним та не зловживати, лише змазати сковорідку.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Однак якщо обирати менше зло, то все ж смажити краще на оливковій олії. Вона є мононасищеною та не утворює різних токсичних речовин. Але найкраще, радять дієтологи, їжу тушкувати та припускати, тобто тушкувати на воді.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!