Національна Гвардія допоможе поліції патрулювати Павлоград

Незабаром на вулиці Павлограда вийдуть патрулі Національної Гвардії. Про це кореспонденту «Вістей Придніпров’я» розповіла представник прес-служби міського відділу поліції Ганна Малишева.

Чисельність патрульної поліції у Павлограді недостатня, щоб забезпечити дотримання правопорядку на всіх вулицях столиці Західного Донбасу. Тому керівництво міськвідділу поліції звернулося до командування частини Національної Гвардії, яка дислокується у Павлограді, з пропозицією залучити бійців до спільного патрулювання.

Тим більше, що вже існує позитивний досвід такої співпраці: кілька років тому нацгвардійці допомагали правоохоронцям боротися з вуличною злочинністю. А сьогодні як ніколи існує потреба відновити подібну співпрацю. Бо криміногенна ситуація викликає занепокоєння.

Керівництво частини не заперечує проти подібної співпраці. Тож залишилося лише узгодити деякі формальні питання і отримати паперові накази від командування.

До речі, тема залучення Національної Гвардії до спільного патрулювання Павлограда обговорювалось і на апаратній нараді у міськвиконкомі 9 лютого.

Ігор Захарук

 

Залишити відповідь