Навчитися планувати успішну PR-кампанію запрошують підприємців Дніпропетровщини

Як організувати успішну PR-кампанію та просувати свою продукцію в Інтернеті? Про закони креативної реклами розкажуть підприємцям області. Досвідом з усіма бажаючими бізнесменами поділяться практикуючий PRщик та доцент кафедри міжнародного маркетингу одного з дніпропетровських університетів. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку ОДА.  

«Ми регулярно проводимо семінари та круглі столи, де бізнесмени Дніпропетровщини можуть поділитися один з одним власним досвідом, поставити питання колегам та дізнатися багато корисної інформації. Нещодавно підприємці обговорювали, як вийти на міжнародний ринок, а вже завтра візьмуть участь в черговому безкоштовному майстер-класі. Приєднатися може кожен бажаючий. Буде цікаво!», – зазначила начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

Щоб долучитися до семінару, потрібно зареєструватися за тел.: 372-88-12, 742-83-42. Він розпочнеться о 14.00 за адресою: вул. Набережна Січеславська (Набережна Леніна), 18 – університет ім. Альфреда Нобеля. 2 корпус, 5 поверх, аудиторія 2502.

Залишити відповідь