Особливості вибору тактичного спорядження

Попит на тактичний одяг в нашій країні досить великий. На сьогодні його виготовлення в Україні зумовлена необхідністю забезпечити комфорт та безпеку військових.

Знайти продукцію такого плану можна через військторг ukrarmor — спеціалізований магазин та український виробник військового спорядження. Оцінити всі переваги та практичність подібних товарів можна лише після їх тривалого використання.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Що таке тактичне спорядження?

Якщо казати коротко, то подібна екіпіровка передбачає зручність та міцність за будь-яких умов використання. Саме тому її часто вибирають не лише військові та представники охоронних і силових структур, а й шанувальники екстремального відпочинку.

Зокрема варто знати, що тактичне спорядження конкретно для військових – це не тільки предмети одягу чи взуття, а й велика кількість інших засобів, наприклад:

  • плитоноски, наколінники, напашники;
  • пояси, окуляри, навушники, підсумки;
  • спальні мішки, мотузки, годинники, карабіни;
  • шеврони, каремати й килимки, ліхтарі, ножі, лопати;
  • бронеплити, бронежилети, шоломи, балістичний захист.

Досить часто військторг пропонує й інші супроводжувальні товари такі, як рюкзаки та сумки, військову оптику, медичні засоби тощо.

Основні вимоги до тактичного спорядження

Асортимент цієї групи товарів зазвичай постійно розширюється новинками захисту. Проте можна відзначити базові елементи, які мають відповідати певним вимогам.

Розвантажувальні жилети не повинні сковувати рухів, дозволяючи рівномірно розподілити загальну вагу вантажу по тілу. Бронежилети мають бути одночасно легкими й надміцними, а тому в них часто використовують для захисту кераміку або балістичну сталь. Те ж саме стосується і захисних шоломів.

Взуття та одяг виготовляються з добротних матеріалів, часто вони доповнюються мембранним шаром для захисту від вітру та вологи. До того ж такі вироби добре пропускають повітря, та не деформуються навіть після тривалої експлуатації.

Тактичні рюкзаки зазвичай передбачають модульну структуру, завдяки чому власник може переносити максимальну кількість речей. Вони можуть бути різних розмірів та місткості, водночас неодмінно оснащуються спеціальними системами переноски. Виготовляють їх з нейлону, який забезпечує міцність і тривалість використання.

Тактичні ремені витримують максимально велику вагу, забезпечуючи оптимальний розподіл додаткового спорядження.

Консультанти магазину ukrarmor, допоможуть вам обрати потрібне спорядження. Всі товари компанії пройшли спеціальні лабораторні випробування, що підтверджують якість та надійність захисту.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!