Підшкірні прищі : позбуваємось вдома

По-перше, підійде звичайна сіль. Звичайно, краще б використовувати морську сіль ,вона більш ефективна. Для приготування компресу 2 столові ложки солі ретельно розчиняють у склянці гарячої води, і доводять сольовий розчин до кипіння.

За допомогою марлевої серветки, просоченої розчином, компрес прикладають до шкіри, витримуючи до повного охолодження. Чим раніше почати такі процедури і частіше їх застосовувати (можливо 2-4 рази на день), тим швидше можна позбутися підшкірних прищів, повідомляє ua-vestnik.com.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Рецепт 2. Мазь Вишневського від підшкірних прищів.
Не дуже приємний, але дуже дієвий спосіб лікування підшкірних прищів. Компрес з мазі Вишневського, залишений на ніч, ефективно знімає запалення, почервоніння і набряк шкіри.

Рецепт 3. Лимонний сік.

Ще один непоганий домашній засіб — свіжий лимонний сік, розведений у рівних пропорціях з очищеною водою — підходить не так для лікування, скільки для профілактики підшкірних прищів.

Кисле середовище знищує чутливу до неї патогенну мікрофлору, при цьому лимонний сік очищає шкіру, сприяє звуженню пор і має легкий відбілюючий вплив.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!