Подробиці про смертельні аварії на Дніпропетровщині (Фото)

За добу на Дніпропетровщині внаслідок ДТП загинуло 2 людини. Дорожньо-транспортні пригоди сталися 30 січня у Петропавлівському та Дніпровському районах. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Так, 30 січня о 16:33 на автодорозі поблизу с. Бажани Петропавлівського району 37-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом «Mercedes-Benz». Внаслідок ДТП водій «Mitsubishi» від отриманих травм загинув на місці.


Друга смертельна ДТП сталася близько 21:00 на автодорозі Н-08 «Бориспіль – Кременчук – Дніпро – Запоріжжя – Пологи – Маріуполь», яка проходить по території Дніпровського району, з боку м. Кам’янське у напрямку автошляху Е-50. 54-річний водій вантажного автомобіля «TATA» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Citroen Berlingo». В результаті зіткнення 47-річний водій легкового автомобіля загинув на місці.

За даними фактами слідчими відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).