Подякою голови ОДА нагородили криничанина за допомогу бійцям АТО

Андрій Архіпцев сам побував у боях. Разом із братами по зброї звільняв Красний Лиман, Миколаївку, Слов’янськ, Шахтарськ, Краматорськ, Дебальцеве, Вуглегорськ і Єнакієве. Повернувшись із зони АТО, став допомагати демобілізованим бійцям в мирному житті. Праця Андрія не залишилася непоміченою. Його нагородили подякою голови облдержадміністрації Валентина Резніченка. Про це повідомили в Криничанській райдержадміністрації.

З червня цього року Андрій Архіпцев працює головою координаційної ради з вирішення проблемних питань учасників АТО та членів їх сімей в Криничанській РДА. Всього три місяці, але всіх криничанських бійців знає поіменно: «Хлопцям потрібна допомога, – пояснює Андрій. – Від простого доброго слова, до вирішення безлічі питань. Пільги, лікування, отримання земельних ділянок, працевлаштування – хлопці повертаються з боїв і занурюються в цю тяганину. Не можна залишати їх наодинці з цими проблемами».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Андрій Архіпцев пішов в АТО добровольцем в березні 2014 року. Служив стрільцем-штурмовиком 22-го десантно-штурмового загону окремої повітряно-десантної бригади. Разом із братами по зброї звільняв міста Красний Лиман, Миколаївку, Слов’янськ, Шахтарськ, Краматорськ, Дебальцеве, Вуглегірськ, Єнакієве, села Криві Луки і Нижня Кринка. Про бої згадує з гіркотою: «Польові умови, постійні переїзди і відсутність питної води – це півбіди, – розповідає Андрій. – Найстрашніше – втрачати товаришів. На війні побратим стає братом».

За активну громадянську позицію, ініціативність при відстоюванні інтересів учасників АТО, плідну та сумлінну працю і високий професіоналізм Андрія Архіпцева нагородили подякою голови облдержадміністрації Валентина Резніченка.

258 криничанських воїнів зараз знаходяться в зоні АТО. Демобілізованих – 109.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь