Помста по-жіночому: на мешканку Дніпра поліція склала протокол (Фото)

20 липня, близько опівдня, у Дніпрі на спецлінію 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її співмешканець чинить сварку та намагається побити її. Патрульні попрямували за вказаною заявницею адресою. Втім, її там не знайшли. Жінка сказала, що пішла до подруги і скоро повернеться. Поліцейські ж поспілкувалися з мешканцями вулиці. Ті пожалілися охоронцям порядку, що заявниця опівночі розкидувала сміття по вулиці. Коли громадянка повернулася її попросили надати пояснення щодо цього факту. Повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Дніпра.

Жінка відреагувала бурхливо – лаялася, чіплялася до сусідів та не реагувала на зауваження поліцейських. Втім, зізналася, що розкидала сміття навмисне, аби помститися своєму колишньому співмешканцю, і насправді останній раз сварилася вона з ним місяць тому, а зателефонувала до поліції, бо дізналась, що чоловік ночував у іншої жінки.

Незважаючи на такі пристрасті поліцейські склали на громадянку адміністративні матеріали за порушення правил благоустрою та вчинення дрібного хуліганства, а такожа за завідомо неправдивий виклик спецслужб.