Правила вуличного етикету, які повинен знати кожен
Із потеплінням їжа вийшла на вулиці. Українці їдять в магазинах, у транспорті, на вулиці… Комусь це дарує насолоду, а комусь – поганий настрій та навіть зіпсований одяг. Експерт з етикету Юлія Юдіна розповіла 1+1 про правила вживання їжі та напоїв у громадських місцях.
«Ми не можемо противитися тенденції, яка розвивається у всьому світі: з’являється багато вуличних закусочних, фестивалів вуличної їжі. Але тут потрібно пам’ятати про існування серветок, а також важливо прибирати за собою. Ставмося з повагою до себе та своєї країни!» — говорить Юлія Юдіна.
1. Вживання їжі та напоїв у транспорті, в крамницях та інших громадських місцях неприпустимо. Навіть у потягах та літаках потрібно смакувати тим, що зручно їсти і що не має різкого аромату
2. Їжа не повинна мати «активний» запах та не має бути крихкою.
3. Із морозивом не можна заходити до крамниць та транспортних засобів. Смакувати ним потрібно в місці, де ви не будете заважати іншим.