При в’їзді у місто дніпрян зустрічає дівчина-незнайомка (Фото)

Днями завершилось створення муралу з дівчиною-незнайомкою на в’їзді у Дніпро. На ним працювала талановита команда художників з Маріуполя  – арт-студія «4 шлях».  «Вісті Придніпров’я» дізнавались про те, що надихнуло митців і яким буде їх наступний проект.

image-0-02-06-060c30bfa352f737aed68314fbab8a69a65343745e14e0e82c5c55807681b65d-V (1)

«Завданням у рамках «Фестивалю муралів» було створити картину, яка зустрічатиме людей при в’їзді у Дніпро. Я вирішив, що все ж таки більшість водіїв – це чоловіки. Тому нехай їх зустрічає таємнича  і красива незнайомка. Це вигаданий образ дівчини, який вийшов дуже кольоровим», – розповів художник Олександр Писарчук.

 

2

Цей мурал –  не перша робота талановитих хлопців у Дніпрі. Їхня картина «Безсмертя» прикрашає стіну на вул.. Старокозацька, 44. Дерево, пташки і круговерть подій – так вони метафорично побачили вічне життя.

4

Завдяки маріупольцям в Дніпрі незабаром з’явиться ще один мурал.

«На стіні готелю «Жовтневий» буде композиція – дівчина на сонці та хлопець на місяці. Спілкуються вони лише за допомогою паперових літачків. Ось така історія кохання», – каже Олександр.

У Дніпрі майже щоденно «розквітають» нові мурали. Незабаром, наше місто може дорівнятися до столиці. Тільки за час Фестивалю Дніпро поповниться десятьма новими муралами.

Дарина Сухоніс