Про що мріють українці у новому році

Наприкінці року майже кожен із нас підбиває підсумки та замислюється про плани на майбутнє. Для багатьох 2016 рік став вирішальним та приніс чимало змін, для інших – найкраще тільки попереду. Міжнародний кадровий портал hh.ua провів опитування серед офісних працівників та дізнався, яким для більшості українців став уже минулий рік та що вони бажають у новому, 2017-му.

Важкі часи

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Складне економічне становище в Україні позначається на житті та настроях офісних працівників. Опитавши 1032 респонденти із різних куточків нашої держави, аналітики кадрового порталу дізналися, що для 35% 2016 рік був дуже складним. 18% зізналися, що чимало для них змінилось у кращий бік. Для 12% Мавпа принесла розчарування та зміни на гірше. Ще стільки ж зазначили, що не можуть назвати 2016-й найуспішнішим роком у своєму житті, та принаймні він був кращим за 2015-й. 16% назвали минулий рік успішним і результативним. Для 8% нічого примітного не відбулося.

Спокій та здоров’я

Незважаючи на важкі часи, епідемію грипу та складні погодні умови, українці все ж таки святкували Новий рік. І більшість із них зустріли його вдома. Про це зізналися три чверті опитаних. Практично десята частина влаштувала гулянки з друзями у заміських будинках, кафе чи рес­торанах. Святкування на місцевих курортах чи тим більше за кордоном було по кишенях небагатьом.

А ось із побажаннями в українців усе просто. Для більш ніж половини опитаних найзаповітнішою мрією є мир. Чверть вважає, що співвітчизникам не вистачає достатку і матеріального добробуту, тож бажають їм саме цих благ. І стільки ж мріють про досягення цілей. Трохи менше чверті українців вважають, що здоров’я – то найголовніший подарунок. Закриває «хіт-парад» побажань успіх у кар’єрі та процвітання власної справи.

Анастасія Нефретова

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь