Сергій Токарєв анонсував нову стипендіальну програму від SET University

Технологічний університет SET University запустив нову стипендіальну програму для двох магістерських напрямків: Cyber Defense та Computer Science and Innovation Engineering. Гранти покриватимуть 70-90% вартості навчання для десяти студентів, по п’ять на кожному з курсів. Сергій Токарєв, засновник SET University та компанії Roosh, поділився інформацією про нові освітні програми на своїй сторінці у Facebook.

Підприємницький напрям курсів був розроблений спільно з Центром бізнес-аналітики Фішера Каліфорнійського університету Берклі. Також студенти програм з кібербезпеки та комп’ютерних наук вивчатимуть кіберзахист, технології AI та блокчейн; окремі модулі фокусуватимуться на управлінні технологічними проєктами. А дипломна робота міститиме практичну частину у вигляді створення стартапу в акселераторі SET University або розробки технологічного рішення для профільної компанії.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Податися на стипендіальну програму можуть наступні категорії громадян:

  • військовослужбовці Збройних Сил України та Нацгвардії України — не лише ті, хто несе службу зараз, а й ті, хто знаходиться у запасі або відставці;
  • діти учасників бойових дій;
  • українки, які прагнуть розвиватися в IT-сфері;
  • внутрішньо переміщені особи, які виїхали з тимчасово окупованих територій або зон бойових дій.

Заявку можна надіслати до 1 вересня 2023 року.

На початку 2023 року Сергій Токарєв ініціював та профінансував п’ять стипендіальних місць, які повністю покривають навчання в SET University на програмі Information and Cybersecurity Management. Підприємець зазначив, що якісна освіта завжди буде актуальним напрямком розвитку. І вкладатися в неї означає вкладатися в прогресивну Україну майбутнього.

Разом з цим технологічний університет, у співпраці з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics, організовує безкоштовний тренінг з бізнес-аналітики для українок — Leading with Confidence in the AI World. Триденна подія проходитиме в офлайн-режимі у Києві. Старт воркшопу — 30 серпня.

Тренінг проводитиме професор та директор Центру бізнес-аналітики Фішера Готьє Вассер. Досвід роботи експерта включає співпрацю з багатьма технологічними компаніями світового рівня.

Стати учасницями воркшопу можуть українки, що мають статус внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовиці Збройних Сил та Нацгвардії України та засновниці благодійних або економічних проєктів. Заявки на участь у воркшопі приймаються до 18 серпня.

Тренінг зі штучного інтелекту та бізнес-аналітики є першим заходом в межах співпраці  SET University та Центру бізнес-аналітики Фішера. Та в технологічному університеті наголошують: в планах — різноманітні воркшопи та спільна довгострокова програма з інновацій та підприємництва.

SET University — український технологічний університет, який готує майбутніх лідерів tech-індустрії. Під час навчання у закладі студенти здобувають фундаментальні академічні знання та отримують можливість користуватися ними на практиці. До освітніх програм залучають фахівців світового рівня, а сам університет є партнером провідних навчальних закладів та компаній. З початку повномасштабного вторгнення фокус SET University — розвиток українських стартапів та доступна для всіх українців IT-освіта.

В університеті діє SET Scholarship — ініціатива, що розширює можливості українців та українок на здобуття знань в сфері IT. Стипендіальна програма фінансується благодійниками — фізичними особами та компаніями.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!