Спортсмен з Дніпропетровщини став чемпіоном світу з кікбоксингу

Бійці з Кам`янського Валентин Клінов та Діана Харгел, вихованці Заслуженого тренера України Олександра Панібудьласка, посіли п’ять призових місць на чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA, що проходив в Мюнхені (Німеччина) з 18 по 22 жовтня.

Чемпіонат зібрав дві тисячі найсильніших бійців 38 країн з п`яти континентів світу. Спортсмени (дорослі, молодь, юнаки, діти) продемонстрували дуже високий рівень підготовки. В збірній України від Дніпропетровщини виступали два спортсмени з Кам`янської ДЮСШ № 5. І обидва вихованці Заслуженого тренера України Олександра Панібудьласка (бійцівський клуб “Зевс”) повернулися додому з нагородами.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Майстер спорту Валентин Клінов привіз чотири медалі – золоту (розділ лайт-контакт) та три срібних (семі-контакт, фул-контакт, К1-лайт). У кандидатки в майстрині спорту Діани Харгел “срібло” (семі-контакт). А ще спортсменка стала п`ятою у розділі лайт-контакт.

За підсумками чемпіонату світу збірна України посіла друге командне місце, завоювавши 173 нагороди (52+48+73). А першими стали господарі чемпіонату, у яких 319 медалей (109+95+115). Третє місце у кікбоксерів Великобританії 97 медалей (28+29+40), повідомляє www.poglyad.info.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!