Стали відомі нові подробиці ДТП у Кривому Розі (Фото)

Як ми писали раніше, у Кривому Розі сталась жахлива дорожньо-транспортна пригода 17 квітня близько 05.53 на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО міста Кривий Ріг у маршрутку врізався легковик «Mazda», який, як кажуть свідки, намагався проїхати на жовте світло. Маршрутку відкинуло на зустрічну смугу, де її вдарив інший, більший автобус, який перевозив робітників металургійного підприємства. Станом на 18 квітня жахливій аварії загинуло 9 людей, це 6 чоловіків та 3 жінок, 15 осіб знаходяться в лікарні, троє з них — у важкому стані. Особи всіх загиблих встановлені.

Наразі з’явилося відео з камери спостереження у Кривому Розі, що зафіксувала рух Mazda. За попередніми висновками експертів, авто їхало швидше ніж 40 кілометрів за годину. Слідство також встановило: маршрутка, що потрапила в аварію, була переповнена. У документах зазначено 20 місць для сидіння, в реальності їх лише чотирнадцять, передає tsn.ua.

Зазначимо, що 20 квітня, Бабушкінським районним судом м. Дніпра водію автомобіля «Mazda» в режимі відеоконференції обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.