Святкуємо Великдень у Дніпрі: розмаїття заходів для містян і гостей

У Дніпрі відбулася акція “Святий Великдень святкуємо всі разом!”, яка зібрала містян та гостей на святкове дійство. Учасники заходу мали змогу взяти участь у майстер-класах з розпису писанок, відвідати фотозони та долучитися до різноманітних конкурсів. Особливою атракцією став концерт, який підготували талановиті колективи міських закладів позашкілля, зокрема дитячо-молодіжний центр “Творчі” та команда Центру дитячої та юнацької творчості “Крила”.

12-річний Матвій, який займається народними танцями лише три місяці, вперше виступив перед великою публікою. “Виступати не боюсь, мені це подобається. Впевнений, що виступ пройде вдало, і у нас все вийде,” – поділився юний танцюрист.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Його мама, пані Наталя, також залишилась задоволеною заходом: “Дуже цікаві майстер-класи, конкурси, фотозони. Все дуже яскраве, цікаве. Хочеться, щоб таких заходів було побільше. Це гарна можливість для дітей поспілкуватись, показати свої таланти.”

Одним із символів свята стала величезна курочка-матуся-квочка, створена педагогами та вихованцями позашкільного закладу “КРОК”, яка досягла розміру 2.7 метрів у висоту. Також на акції розігрувалися тубуси від снарядів, розписані петриківським розписом, зібрані кошти від яких підуть на допомогу 128-й бригаді ТрО.

“Наших гостей була можливість ознайомитися з традиціями, обрядами святкування Великодня, залучитися до народної творчості і відчути усю красу, неповторність української культури,” — прокоментував Сергій Луденський, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!