Володимир Єрьомін разом зі своїми вихованцями, переможцями і призерами «Kyshenko Cup»

Тріумф «восьмируких»: павлоградські бійці здобули вісім медалей на «Kyshenko Cup»

Вихованці секції муей-тай павлоградського спортивно-оздоровчого комплексу «Центр» успішно виступили у Відкритому всеукраїнському турнірі з кікбоксингу WAKO «Kyshenko Cup» серед юнаків та юніорів (розділ К-1). Усі представники столиці Західного Донбасу здобули нагороди. Серед їх трофеїв чотири золотих, три срібних і одна бронзова медалі.

Переможцями турніру, який проходив у Києві, стали: Олександр Гошев, який провів три поєдинки і у двох нокаутував своїх суперників; Станіслав Судоплатов (провів три поєдинки, один з яких закінчив достроково); Данило Михайлов (на його рахунку перемога у двох поєдинках); Данило Матяш.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Другі місця посіли: Богдан Ситник, Гліб Мазур; Владислав Лимаренко (фінальний бій вигравав, але в через травму ноги поступився супернику). А бронзова нагорода у Данила Петіна.

«Наші хлопці – бійці універсальні!»

Тренер юних павлоградців Володимир Єрьомін задоволений результатами змагань: «Вважаю, що ми здобули б ще більше золотих нагород, якби троє наших бійців не виступали в одній ваговій категорії. Чи важко виступати представникам нашого виду бойового мистецтва у кікбоксингу? Зовсім ні! Муай-тай – це універсальна система, тай-боксерів називають «восьмирукими», бо завдають ударів кулаками, ліктями, коліньми та стопами ніг плюс боротьба у клінчі. Тож наші хлопці можуть змагатися у багатьох єдиноборствах. Зокрема, і у кікбоксингу, де просто обмежень більше. Але вихованці нашої секції часто виступають на подібних турнірах, тож звикли до них, мають досвід».

Його коронка – аперкот у печінку

Юні учасники теж поділилися враженнями про турнір. Сашко Гошев згадує: «Я задоволений результатом. Два перших поєдинки закінчив достроково. Перший у третьому раунді, а другий у першому. Другий бій особливо запам’ятався: там пройшов удар у печінку, який ми з тренером довго відпрацьовували. Так красиво пройшов, аж самому сподобалося!»

Стас Судоплатов: «У мене три перемоги, один поєдинок закінчив достроково. У нас була добра підготовка, гарний тренер, і тому я добре відбоксував. Найбільше запам’ятався фінальний бій, коли зустрічався з одеситом. Це був своєрідний матч-реванш. Тому що влітку на чемпіонаті України із тайського боксу я з ним вже змагався. У нас був рівний бій, але судді віддали перевагу йому. І тепер у Києві я своєю переконливою перемогою таки довів, що сильніший».

Данило Михайлов: «У мене було два поєдинки: перший з киянином. Другий з криворіжцем. Обидва рази я виграв. У першому бою достроково. Тренер був задоволений, і це дуже добре. Яка моя коронка? Лоу-кіки люблю бити (удари ногами по стегнах суперника – прим. «ВП»

Данило Матяш: «Я провів три бої, усі виграв. На турнірі дуже сподобалось. Приїхав сам Артур Кішенко, тож я побачив у Києві живу легенду (А.Кішенко – знаменитий український боєць, чемпіон світу з кількох видів єдиноборств – прим. «ВП»). Найбільше запам’ятався полуфінальний поєдинок. Там був дуже важкий суперник, сильний земляк, з нашого клубу.»

Гліб Мазур: «Я важу 34 кілограми, але судді мене поставили у вагову категорію до 36 кг. Там були двоє суперників з нашого клубу. Два поєдинки я боксував з хлопцями з інших міст, а у фіналі зустрівся з одноклубником і програв – недостатньо ногами попрацював. У результаті, посів друге місце».

Богдан Ситник: «Я перший поєдинок виграв у суперника з Молдови. А у фіналі програв спортсмену з Дніпропетровської області. Усе, начебто, виходило, а от витривалості не вистачило, дихання підвело. Бігати треба більше…».

Данило Петін: « Я змагався у двох поєдинках. Перший виграв, а у другому не допрацював і програв. Мабуть, перехвилювався, І свою справу зробили два зауваження… А може, витривалості не вистачило…»

Ігор ЗАХАРУК, фото автора

Довідка «ВП»

Всеукраїнський турнір «Kyshenko Cup» – перший етап серії однойменних міжнародних змагань, які проводиться серед юнаків та юніорів України, Німеччини, Іспанії та Латвії. Фінал має відбутися в Іспанії у грудні. У ньому зустрінуться переможці національних етапів. У наступному році кількість країн-учасників турніру має подвоїтись.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь