У центрі Дніпра помер чоловік

2 липня, близько 9-ї години вечора спецлінії 102 надійшов виклик про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Михайла Грушевського. Коли патрульний екіпаж прибув за вказаною адресою, побачив бійку між громадянами. В одного з чоловіків в руках був предмет, схожий на мисливську рушницю. Поліцейські одразу зупинили конфлікт. До чоловіка, який тримав зброю, застосували кайданки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

20615815_1757101331249141_8392383595889800450_o

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Як з’ясувалося, конфлікт виник між двома родинами. Словесна сварка на ґрунті особистих взаємин спочатку виникла між жінками. Потім долучилися з’ясування стосунків і чоловіки. Один із них ухопив рушницю, аби, за його словами, захистити дружину. Під час перевірки виявилося, що зброя була заряджена. Її 48-річний власник запевнив, що дозвіл на неї має, зазначають у прес-службі поліції.

Під час спілкування з поліцейськими одному із учасників конфлікту стало зле і він втратив свідомість. Патрульні негайно викликали швидку допомогу та стали надавати чоловіку першу домедичну допомогу. На жаль, коли прибула швидка, лікарі констатували смерть 52-річного громадянина. Власника зброї та його дружину патрульні доставили до Шевченківського відділку поліції для подальшого з’ясування обставин події. Рушницю з набоями вилучили у присутності свідків.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!