У чому секрет успіху дніпровського театру пісні «Біс» (Відео)

«Мова пісні і танцю»……. Що робити, коли у вашій родині росте талановита дитина. Вона співає, танцює. А що далі? 5-річна Каріна вісім років ходила у одну з музичних шкіл Дніпра. І, за її словами, нічому, толком, не навчилася. Лише щасливий випадок привів її у зразковий театр пісні «БІС»  центру естрадної творчості. Виявляється, у театрі кожній дитині раді, приймають всіх. Повідомляє сайт “Новини Підгородне” з посиланням на канал D1.

Тут Каріні швидко поставили голос, навчили секретам танцю, який вона любить понад усе. І, зараз, дівина серйозно думає про велику сцену.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Секрет успіху театру пісні «Біс» і усього центру естрадної творчості у тому, що тут викладають люди, які самі бездоганно володіють мовою пісні і танцю, режисурою, методиками підготовки юних артистів. Їм аплодували на головних сценах України, у багатьох країнах Європи. Щойно колектив завершив роботу над новим мюзиклом «Ніч перед Різдвом». Як же молоді виконавці прочитали твори великого Миколи Гоголя, як вдалося перекласти геніальну прозу на мову пісні і танцю….

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!