У Дніпрі чоловіків засудили до 13 років позбавлення волі

За умисне вбивство знайомого двоє мешканців Дніпра проведуть 13 років за ґратами. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

«Вироком Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська 32-річного громадянина та його 35-річного раніше судимого приятеля визнано винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Так, у липні 2017 року вказані громадяни з корисливих мотивів прийшли до будинку знайомого у місті Дніпрі, нанесли господарю численні удари динамометричним ключем по голові, спричинивши несумісні з життям тілесні ушкодження, після чого заволоділи його грошовими коштами у сумі 63 тис грн та з місця злочину зникли», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Свою вину чоловіки визнали частково. Вислухавши доводи сторони обвинувачення, яке підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2, суд призначив їм покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Фото: з відкритих джерел