У Дніпрі музей отримує подарунки з нагоди ювілею

Дніпровський художній музей продовжує отримувати подарунки до 110-річчя від дня заснування. Як розповіли на ФБ-сторінці музею, неочікуваним приємним сюрпризом для музейників було отримати дар від Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький арсенал», який надіслала пані Ольга Мельник – історикиня, керівниця відділу музейної справи «МА».

Ідеться про три наукові видання: «Мистецький арсенал. Колекція», «Відбиток. Українська друкована графіка ХХ–ХХІ століть» та «Футуромарення. Міждисциплінарний проєкт: дослідження, виставка, каталог». Усі книжки видані «Мистецьким арсеналом» цьогоріч і були представлені на «Книжковому Арсеналі» в Києві.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Подаровані друковані видання викликають справжній естетичний захват. Виконані на високому професійному рівні з бездоганним смаком, ці книжки дарують читачеві інтелектуальне, зорове, тактильне захоплення й замилування. Цільова аудиторія видань – мистецтвознавці, історики, культурологи, але не тільки. Ці книжки можуть бути корисними для будь-кого, хто цікавиться українським мистецтвом.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!