У Дніпрі на будівлях будуть нові адресні покажчики

Дніпровською міською радою на виконання вимог законів України вже перейменовано близько 200 вулиць, провулків та інших об’єктів, розташованих на території міста. Після перейменування наступна процедура — виготовлення та розміщення нових адресних покажчиків відповідно до встановлених норм та вимог. Повідомляють у міській раді.

«Після того, як топонім перейменовано, необхідно виготовити та розмістити адресні покажчики нового формату. Перед тим, як це робити, потрібно забезпечити так звані адресні зони — звільнити кути будинків від інших фасадних конструкцій. Відповідну роботу проводить департамент торгівлі та реклами міської ради. На цій локації бачимо фінальний результат робіт», — прокоментував Андрій Пильченко.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Головний художник міста Сергій Білий наголосив, що навігація міста є одним з пріоритетних напрямів. Для цього підприємці та балансоутримувачі будівель повинні дотримуватися дизайн-коду.

«На фасаді будинку не повинно бути реклами. Якщо будинок знаходиться на перехресті, то реклами не повинно бути від кута на відстані 2 метрів. Якщо в середині кварталу — на відстані 1 метра. На кутах будинку розміщується іменна та номерна табличка. Якщо внутрішньоквартальний будинок — лише номерна табличка», — зазначив Сергій Білий.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!