У Дніпрі оновлюють покинуті десятиліттями зелені зони (фото)

У Дніпрі оновлюють покинуті десятиліттями зелені зони міста. Фудкорти, ігрові майданчики для малечі, скейтпарк та зони для івентів з’являться замість хащ і сміття у місці, яке відоме під назвою сквер Металургів (перетин вулиць Щербаня, Кості Гордієнка та просп. І. Мазепи).

сквер Металургів_Дніпро

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Його зона доволі велика, майже 4 га, і роботи планують завершити за рік. Також вже представили й генеральний план та розпочали роботи з благоустрою.

сквер Металургів_Дніпро

Там розчищають територію від сміття, косять траву, прибирають хащі, викорчовують старі пні. Після робіт розпочнуть із оновлення деяких ділянок або капітально мінятимуть комунікації, які є під землею.

сквер Металургів_Дніпро

Цей парк оточений з усіх боків багатоповерхівками, прогулюватись у ньому зможуть 15 тисяч місцевих мешканців (що проживають вулицями Щербаня, Кості Гордієнка та просп. І. Мазепи).

сквер Металургів_Дніпро

У представленому плані можна побачити, що сквер зорієнтований на відпочинок жителів та гостей міста. Також тут хочуть зробити скейтпарк і декілька зон для проведення івентів: виставок, лекцій просто неба тощо. Планують завершити роботи за рік.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!