У Дніпрі підприємців можуть оштрафувати через чагарники (Фото)

У Дніпрі інспекція з питань благоустрою перевірила торговельну точку по вул. Набережній Перемоги, 100. На непокошену траву біля цієї ятки скаржилися місцеві. Інспектори обстежили територію — слова жителів підтвердились. Тож продавці, які працюють у павільйоні, отримали приписи на усунення порушень. Вони мають на це тиждень.

Як повідомили у Дніпровській міській раді, у Правилах благоустрою Дніпра визначено, що підприємець має доглядати за прилеглою територією – косити траву, прибирати сміття, розчищати сніг тощо.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Представники торгових точок розповіли, що платять оренду власнику, тож він, за їхніми словами, має дбати про прилеглу територію. Ми не можемо це перевірити, адже їхні обов’язки прописані в договорі оренди. Але в будь-якому разі підприємці мають контролювати стан прилеглої території, це їхня відповідальність. У разі невиконання припису штраф становитиме від 850 до 1700 грн», — прокоментував у міськраді.

У Дніпрі правила благоустрою  визначають, шо висота декоративних газонів має бути не більше ніж 5 см, звичайних газонів – 10-15 см. Перевірки стану прилеглої території поруч з торговельними точками відбуваються регулярно.  За 2024 рік інспекція надала 649 приписів і склала 45 протоколів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!