У Дніпрі подарували нове життя алеї казок (Фото)

Справжній арт-перформанс влаштували у парку Глоби Дніпра. Там оновили алею казок, розмалювавши скульптури персонажів із відомих мультфільмів. Повідомляють у Дніпровській міській раді.

«Ідея оновити алею казок виникла у колективу комунального підприємства «Міська інфраструктура», яке опікується парком, говорить Катерина Гришина, представниця департаменту парків та рекреації міськради: «Скульптури мультиплікаційних персонажів були вже вкрай у негарному вигляді. Тому вирішили оновити скульптури, аби відвідувачі парку, як діти, так і дорослі могли милуватися гарними казковими героями».
До заходу запросили долучитися вихованців гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкілля. Діти активно розмальовували скульптури своїх улюблених казкових героїв.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Розмальовували скульптури близько 200 дітей разом із керівниками гуртків чотирьох закладів позашкілля. Діти залюбки відгукнулися на таку чудову акцію. Згуртувалися усі разом, аби з користю провести час», – наголошує головна спеціалістка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Діана Нахутіна.
Керівниця студії дизайну Міського палацу дітей та юнацтва Марія Рахманова теж долучилася до заходу разом із своїми вихованцями і розповідає: «Розмалювали цих чудових козаків на алеї. «Вдягнули» їх у такі гарні вишиванки традиційних орнаментів».

Сестри-близнята Кароліна і Карина розмалювали дві скульптури: страуса та слона. Дівчата відвідують гурток образотворчого мистецтва «Евріка» дитячо-молодіжного центру «Лідер».

«Розмалювали страуса та слоника. Кольори обирали самостійно. Загалом, гарною вийшла алея з розмальованими скульптурами. Тепер нове життя для алеї казок у парку», – додають дівчата.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!