У Дніпрі тварині встановили протез суглоба (Фото)

У Дніпрі вдалося врятувати собачку Юку. Діагноз у неї був невтішний: численні забої, перелам ліктьового суглобу, поранення від кулі, коспресійна травма брюшини, політравма.

«Ми не знаємо, в яку халепу потрапила собачка та хто і що з нею робив, але стан важкий і серце від цих усіх знущань просто розривається», – написали волонтери притулку «Ковчег».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Їй була потрібна операція – встановлювати протез суглобу. Усім світом волонтери збирали на операцію, та вдячні усім серцем, що люди допомогли закрити збір вчасно .

«Зараз Юка проходить реабілітацію на базі притулку, і вдень і вночі слідкуємо за її швами. Дівчинка слухняна,  добре їсть, п’є та приймає потрібні ліки . Постійно в ковпаку, аби не мати доступу до швів.  Найбільша проблема Юки з якою ми стикнулися, це те, що вона зовсім не довіряє людям, дуже перелякана, мабуть, все ж таки стала жертвою садистів. Запрошуємо гостей приділити увагу собачці, хай вона побачить ще купу добрих, гарних людей з гарячими серцями А поки Юка одужує, оговтується- просимо допомоги на загальні потреби притулку, без яких не обходиться ні дня», – пишуть волонтери.

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/27gLyuvCUk

Номер картки банки

5375 4112 2065 4961

Карта ПБ

5168 7451 1010 6504

Ганна Дмітрієва

Карта МоноБанк

5375 4141 2873 5437

PayPal annadmi@i.ua

Призначення платежу

«Благодійна допомога»

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!