У Дніпрі затримали озброєну злочинну групу (фото)

У місті Дніпро поліцейські затримали озброєну злочинну групу. Троє іноземців підозрюються у вчинені квартирної крадіжки та перевіряються на причетність до інших майнових злочинів вчинених на території міста та області.

озброєна злочинна група_Дніпро

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

29 листопада до поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про крадіжку значної суми грошових коштів у різній валюті, на загальну суму понад 400 тис. гривень, та золотих прикрас в Соборному районі міста. Як встановили правоохоронці, фігуранти шляхом пошкодження віконних решіток та вікон проникли до помешкання потерпілих та викрали майно.

озброєна злочинна група_Дніпро

Проведеними оперативними заходами працівники кримінальної поліції міста Дніпро встановили групу іноземців, які можуть бути причетні до скоєння ряду крадіжок з квартир на території міста Дніпра та Дніпропетровської області.

озброєна злочинна група_Дніпро

Першого грудня працівники сектору розкриття злочинів проти власності кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 5 за силової підтримки спецпризначенців затримали трьох громадян іншої держави віком від 29 до 39 років. Під час ряду обшуків за місцем мешкання та у автіках фігурантів злочинної групи поліцейські вилучили три гранати «РГД 5», одна із яких з запалом «УЗРГМ», а також викрадене майно потерпілих.

озброєна злочинна група_Дніпро

За даним фактом слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України та їм повідомлено про підозру. Слідство триває.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!