У Дніпрі жінка ледь не поплатилась життям через порожню сумку

63-річна жінка поспішала додому. Шлях від зупинки маршрутного таксі пролягав мимо автозаправної станції і дорога була освітлена. То ж бо і о 22 годині цей маршрут був безпечним. Та саме на розі автозаправної станції і очікував на свою жертву зловмисник. Повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

26 – річний молодик запримітив одиноку жінку, яка поспішала із зупинки. В руках у неї був пакет та сумка. Саме вони і стали об’єктом його уваги. До того ж чоловік побачив, що жінка вже не молода, а це напевно, може полегшити виконання його злочинного замислу. Молодик дочекався, доки жінка звернула з центральної вулиці та пішов за нею.

Жінка напевно відчула небезпеку та прижала сумку. І саме в цей момент зловмисник рвонув її з плеча. Жінка вчинила супротив, та нападника це не зупинило. За його словами він намагався ножом зрізати ручки з сумки, аби забрати здобич. Та ніж, який злодій заздалегідь мав при собі, вже був у спині жертви.

«О 22.40 до чергової частини Самарського ВП звернулася жінка 1953 року народження і повідомила, що за пів години до цього по вулиці Андрія Сахарова,80 невідомий чоловік вдарив її ножом у спину і заволодів її сумкою. Жінка дійшла до автозаправної станції, неподалік якої і сталася пригода, там працівники викликали швидку їй швидку і поліцію», -зазначив  заступник начальника слідчого відділення Самарського ВП Дмитро Нестеренко.

Залишити відповідь