У Дніпропетровську СБУ затримала поліцейського-викрадача

Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила протиправну діяльність працівниківАмур-Нижньодніпровського відділення Дніпропетровської поліції. У Красному Лимані на Донеччині поліцейські незаконно позбавили волі місцевого мешканця нібито за скоєння ним шахрайства. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Його вивезли у Дніпропетровськ та три доби утримували в місцевому відділенні поліції, систематично застосовуючи до нього тортури та моральний тиск. Вони хотіли отримання 65 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Зловмисники вимагали перевести гроші на картковий рахунок одного зі здирників. Після отримання 60 тисяч гривень поліцейські відпустили чоловіка, призначивши зустріч для передачі йому матеріалів справи.

«Побачення» відбулося на залізничному вокзалі Дніпропетровська. Під час спецоперації співробітники Управління СБ України в Донецькій області затримали одного з правопорушників.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. У відділенні поліції та відділенні банківської установи тривають обшуки. Уже встановлено двох поплічників здирника. Їх оголошено у розшук. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

 

 

Залишити відповідь