У Кам’янському під колесами автобуса загинула жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 червня о пів на четверту дня в Баглійському районі. Здійснюючи рух по проспекту Свободи 37-річний водій автобусу “БАЗ А079” скоїв наїзд на пішохода, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Про це повідомили у відділі управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Внаслідок ДТП 43-річна жінка отримала травми несумісні з життям. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Шановні водії! Поліцейські Дніпропетровщини вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування не дотримання правил безпеки на дорозі може призвести до трагічних наслідків. Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів. Будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.

Залишити відповідь