У Кривому Розі водій розпивав алкоголь прямо біля автівки

Вчора у Кривому Розі поліцейські на велосипедах виїхали на чергове патрулювання. Близько о 17-й годині до інспекторів звернулися громадяни та розповіли, що у парку імені Мершавцева декілька чоловіків біля авто розпивають алкогольні напої.

19453223_1389547634473893_591340350897937429_o

На вказаному місці чоловіків вже не було, але звідти виїжджав ВАЗ білого кольору і він був дуже схожий на автомобіль, який описали небайдужі містяни. Аби впевнитися в тому, що водій легковика тверезий, інспектори прослідкували за вказаним автотранспортом, зазначають у прес-службі поліції.

Поліцейські наздогнали транспортний засіб і висловили вимогу про зупинку. Водій загальмував та припаркувався біля краю проїзної частини. Під час спілкування з керманичем патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп`яніння та запропонували пройти алко-тест. Водій легковика помітно нервував і від проходження тесту відмовився. Навіть громадяни запідозрили, що керманич навмисно «тягне» час. На водія ВАЗ інспектори склали протокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп`яніння.