У Кривому Розі затримали працівників військкоматів

 

Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом Криворізького міського управління внутрішніх справ учора, 30 вересня, припинено діяльність стійкої злочинної групи у військових комісаріатах у Кривому Розі. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Установлено, що вказану групу очолював колишній криворізький військовий комісар, полковник у відставці, і «за сумісництвом» батько одного з чинних районних військових комісарів міста. До її складу входили також службові особи кількох військкоматів Кривого Рогу та цивільні особи, які шукали клієнтів, готових платити гроші за «вирішення питань», пов’язаних з призовом або не призовом за мобілізацією, видачею військово-облікових документів, зняттям з військового обліку та ін.», – йдеться у повідомленні.

«У всіх військових комісаріатах міста проведено обшуки, за результатами яких вилучено грошові кошти – у гривнях, доларах США, євро та російських рублях, які у тому числі є предметом злочинної діяльності», – зазначили у прес-службі.

Наразі затримано трьох учасників злочинної групи. Вирішується питання щодо повідомлення їх про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб) і ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою) КК України та обрання запобіжних заходів. Проходить досудове розслідування.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь