У Новомосковську СБУ затримала партію фальшивих акцизних марок з Азії

Служба безпеки України заблокувала канал постачання і розповсюдження на території Дніпропетровської області підроблених марок акцизного збору. Про це повідомили у прес-службі УСБУ в Дніпропетровській області.

Під час проведення фільтраційних заходів у відділенні одного з операторів вантажних перевезень у Новомосковському районі правоохоронці виявили 20 ящиків з 2,2 млн. фальшивих марок акцизного податку для маркування алкогольних виробів. Вантаж прибув в Україну з однієї з країн Азії. За оцінками фахівців його вартість на чорному ринку перевищує півмільйона гривень.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Поштове відправлення призначалося місцевому мешканцю, який налагодив збут підроблених акцизних марок для потреб нелегальних виробників лікеро-горілчаної продукції.

Правоохоронці вилучили також 60 тисяч гривень, які призначалися відправнику вантажу та супровідну документацію.

За матеріалами Управління СБ України в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів або збут підроблених марок акцизного податку) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь