У “Шаленого Макса” з’являться два продовження

Режисер “Шаленого Макса” Джордж Міллер пообіцяв шанувальникам франшизи випустити ще один або навіть два фільми – матеріалу для цього, за його словами, накопичилося достатньо, пише gazeta.ua
У коментарі Top Gear Міллер розповів, що напрацювання для фільмів у нього збиралися з 2001 року, коли він лише намагався почати зйомки. Те, що не ввійшло в четверту частину франшизи – “Дорогу гніву”, – вистачило на два повноцінних сценарії. Режисер вже веде переговори з Warner Bros., однак який із сценаріїв буде реалізований першим, поки невідомо.
Раніше актор Том Харді, який виконав головну роль в “Шаленому Максі 4”, повідомляв, що зобов’язався знятися ще в двох частинах картини. Однак офіційних підтверджень цих планів з боку студії не було. Нагадаємо, “Божевільний Макс: Дорога гніву” став найбільш фінансово успішним фільмом серії, однак він ледве окупив витрати на виробництво і рекламну кампанію. Оригінальний фільм вийшов в 1979 році з Мелом Гібсоном в головній ролі. Ця стрічка вважається одним з кращих творів в жанрі дизельпанк і довгий час залишалася рекордсменом по співвідношенню зборів і витрат на виробництво.

Фото – i.ucrazy.ru

Залишити відповідь