Erik Roner of Nitro Circus talks to the media after base jumping off The Signature at the MGM Grand Hotel & Casino on Wednesday June 1, 2011 in Las Vegas to promote the North American debut of Nitro Circus Live at the MGM Grand Garden Arena on Saturday June 4, 2011. (Jeff Bottari/AP Images for Nitro Circus Live)

У США загинув відомий екстремал Ерік Ронер

В американському штаті Каліфорнії загинув виконавець екстремальних трюків Ерік Ронер. 39-річний чоловік помер від отриманих травм внаслідок невдалого стрибка з парашутом, повідомляє “Кореспондент” з посиланням на РИА “Новости”.

Ронер прославився після того, як в 2013 році стрибнув з повітряної кулі, тримаючи в руках лише велику парасольку. Надихнув екстремала на цей вчинок фільм про Мері Поппінс, в якому головна героїня пересувалася за допомогою вітру змін і парасольки. Крім того, Ерік часто виступав у всіляких телепроектах, де показував трюки на землі і в повітрі.

Зазначимо, що Ерік Ронер займався в основному бейс-джампінгом – стрибками з парашутом з фіксованих об’єктів, таких як хмарочоси. Він також захоплювався швидкісним спуском на гірських лижах непідготовленими схилами.

Залишити відповідь