У Царичанці поліцейські по “гарячих слідах” розшукали викрадене авто

30 січня до Царичанського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що з його домоолодіння зник темно-зелений ВАЗ 21011. Особовий склад поліції було орієнтовано на пошуки транспортного засобу. Цього ж дня по “гарячих слідах” працівниками Новомосковського відділу поліції сумісно з СКР Царичанського відділення поліції вдалося розшукати машину, яка підходила під опис. Автівку  залишили на території автостанції “Царичанка”. Як з’ясувалось згодом, з салону зникли документи та власні речі заявника.
Опитавши пересічних громадян, правоохоронці встановили прикмети чоловіка, який нібито залишив на території автостанції викрадений транспортний засіб. Очевидці також повідомили, що підозрюваний може пересуватися на автомобілі ВАЗ червоного кольору.
Через деякий час на виїзді з Царичанки поліцейські зупинили червоний ВАЗ2107, який рухався у напрямку Дніпропетровська. Окрім водія, у машині був і пасажир, зовнішність якого повністю співпадала з прикметами особи, яку підозрювалося у вчиненні незаконного заволодіння автомобілем ВАЗ 21011.
На місце події було викликано СОГ, затримані доставлені до Царичанського ВП. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч.2 ст. 289 КК України.

За інформацією відділу УПД ГУ Національної поліції в області

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь