У центрі Дніпра працювали борделі (Фото, відео)

Поліцейські задокументували трьох організаторок секс-бізнесу у Дніпрі. У самому центрі міста жінки облаштували орендовані квартири для надання послуг сексуального характеру. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Через Інтернет та серед знайомих знаходили молодих дівчат, які мали труднощі з грошима, та вербували їх для роботи секс-працівницями. Потім через мережу Інтернет підшуковували клієнтів та приймали від них замовлення. За годину еротичних послуг чоловіки платили від 800 до кількох тисяч гривень, з них більшу частину дівчата віддавали сутенеркам.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління отримали оперативну інформацію про функціонування на вулицях Олександра Кониського, Виконкомівській та Святослава Хороброго м. Дніпра борделів. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво).

6 грудня у приміщеннях відбулись санкціоновані обшуки, під час яких поліцейські вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки. Також у квартирах перебували 3 організаторки та 9 секс-робітниць.

На даний час проводяться слідчі дії для притягненню фігуранток до кримінальної відповідальності.