Українське весілля за традиціями: вистава в Етнооселі Попасного

14 вересня 2024 року о 13:00 на території Етнооселі в селі Попасне, Новомосковського району, відбудеться унікальне дійство – справжнє українське весілля з прадавніми традиціями та звичаями.

Це чудова нагода поринути в атмосферу минувшини та стати частиною колоритної весільної церемонії.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На вас чекає вистава “Українське весілля”, що відтворить усі стародавні обряди, включаючи традиційні елементи, такі як квітчання весільного гільця, викуп нареченої, обдаровування молодих та, звичайно, легендарне “гірко”. Родзинкою заходу є те, що всі гості можуть стати акторами весілля, поринувши у веселі ігри та забави, які були невід’ємною частиною святкувань наших предків.

Не залишить байдужими й частування – на гостей чекає святкова вечеря, до якої входить: картопля, голубці, соління, м’ясна нарізка, салати олів’є та вінегрет, бутерброди з намазкою з сала та 50 грам для підкріплення духу. А також не обійдеться без смачного шашлику, який традиційно готуватимуть на відкритому вогні.

Цей захід дозволить вам не тільки насолодитися автентичною атмосферою, але й духовно збагатитися, повернувшись додому з новими враженнями та позитивними емоціями.

Вартість квитка – 400 грн, у вартість входить участь у заході, вечеря та традиційні смаколики. Кількість квитків обмежена, тому радимо придбати їх заздалегідь за телефоном: 096 952 11 92.

Не пропустіть можливість стати учасником справжнього українського весілля, яке поверне вас до духовних джерел самобутнього українського етносу!

фото вісті Придніпровʼя 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!