Укрпошта відкрила передплатну кампанію на газети та журнали на 2025 рік

Укрпошта оголосила старт передплатної кампанії на газети та журнали на перше півріччя 2025 року. Відтепер українці можуть оформити передплату через електронні каталоги на офіційному сайті компанії, а з 7 жовтня — також за друкованими каталогами. Останні будуть доступні у відділеннях Укрпошти у всіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій та частини прифронтових зон Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Також на 2025 рік можна передплатити обласну газету “Вісті Придніпров’я” як через Укрпошту, так і безпосередньо на її сайті онлайн. Якщо вам зручніше, звертайтеся до відділу передплати за телефонами: (098) 834-70-08 або (050) 166-71-43.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Оформлення передплати можна здійснити зручно та швидко онлайн, скориставшись пошуком за назвою, передплатним індексом або тематикою видання. На сторінці кожного видання доступна детальна інформація, включаючи мову, періодичність випуску та мінімальний термін передплати. Для тих, хто віддає перевагу традиційним методам, передплата доступна у відділеннях Укрпошти або через листоношу.

Каталоги Укрпошти пропонують понад 1300 індексів різних видань, тому кожен українець може знайти щось цікаве та корисне для себе та своїх рідних. Дітям можна оформити передплату на журнали з малювання та моделювання, а дорослі можуть обрати видання з кросвордами та ребусами. Укрпошта також наголошує, що друковані медіа залишаються надійним джерелом інформації навіть за відсутності електроенергії.

Передплатна кампанія триватиме до 25 грудня 2024 року для загальнодержавних медіа та до 27 грудня 2024 року для місцевих видань.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!