Умови проекту

Наш новий проект «Стань народним репортером»!

Будь-який мешканець Дніпропетровської області може стати народним репортером, взявши участь у проекті газети «Вісті Придніпров’я»

Щодня навколо нас відбувається багато цікавого – події, пов’язані з життям міста, роботою, освітою і культурою, транспортом і медициною, комунальними службами та правопорядком.

Якщо Вас щось здивувало, вразило, зворушило, якщо ви мрієте стати журналістом і маєте талант до цієї професії, редакція «Вістей Придніпров’я» пропонує Вам стати народним репортером і взяти участь у новому проекті видання.

Умови проекту:

Надсилайте на електронну пошту  vistireporter@gmail.com інформацію (статтю, репортаж, нарис та інше) у форматі Word (до 4 тис. знаків) та фото, яке найкраще проілюструє Ваш матеріал. Обов’язково вкажіть прізвище, ім’я, по батькові автора та контакти (телефон, місто проживання, електронну адресу). Інформація може бути різноманітною: від злободенних щоденних новин – до розповідей про історичні події та цікавих людей краю.

Також можна надсилати фоторепортажі (не менше 5 знімків, поєднаних однією тематикою чи подією) та коментар до них.

Ваші матеріали будуть публікуватися на сайті vesti.dp.ua та в соціальних мережах ВКонтакті, «Однокласниках» та Facebook. Новини, які протягом місяця наберуть найбільше «лайків» у соцмережах та найбільше переглядів на сайті, будуть опубліковані у газеті «Вісті Придніпров’я», а автор публікації отримає гонорар.

Бажаємо Вам успіху! Давайте створювати новини разом!

Редакція залишає за собою право відмовити в розміщенні надісланих матеріалів, редагувати надіслані матеріали та публікувати їх без попереднього узгодження з автором.