Вибух на Дніпропетровщині: подробиці про надзвичайну подію (Фото, відео)

Поліція Дніпропетровщини встановлює обставини вибуху гранати у м. Марганець, внаслідок якого загинула людина. Подія сталася 7 травня о 15:54 на вулиці Лермонтова у м. Марганець. Повідомляється, що загиблий – раніше судимий за незаконний обіг зброї чоловік 1981 року народження. Звідки у чоловіка граната і що стало причиною вибуху – встановить слідство. Зазначають у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Також у результаті вибуху постраждало п’ятеро осіб, серед яких співробітник групи реагування патрульної поліції 1990 року народження та дві жінки 63-х та 65 років. Всі потерпілі отримали осколкові поранення. Як з’ясувалося, постраждалий співробітник поліції відпрацьовував виклик поряд з місцем події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 п. 5 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

У свою чергу, у прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області зазначають, що руйнування несущих конструкцій будівель, які розташовані поблизу, немає. Від вибухової хвилі пошкоджено легковий автомобіль «Тoyota Prado Land Cruiser».

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!