Відкрита влада: Борис Філатов ініціював новий формат спілкування чиновників із громадою

У робочу поїздку до селища Мирне Борис Філатов запросив із собою представників профільних департаментів міськради. Такий масовий візит чиновників став безпрецедентним в історії селища.

встреча2

Поспілкуватися з мером зібралися понад 300 місцевих жителів. У ході відкритого діалогу обговорили найгостріші проблеми Мирного. Мова йшла, зокрема, про необхідність ремонту доріг, налагодження освітлення та оновлення приміщень місцевих школи і садочка.

встреча3

Представники профільних департаментів і відомств міськради зафіксували всі звернення та побажання мешканців Мирного. Їх внесуть до перспективного плану розвитку міста.

Борис Філатов наголосив, що місцевій громаді необхідно ретельно співпрацювати з їхніми депутатами. На думку очільника міста, саме народні обранці найперші, хто повинен опікуватись проблемами місцевих.

встреча4

«Люди повинні розуміти, що є влада. Моє завдання запустити органи місцевої влади. Щоб голови районів дбали про своїх жителів. Але я завжди готовий з вами зустрічатися і відповідати на запитання», – запевнив Борис Філатов.

Залишити відповідь